Fònics

post-header

Inmaculada Villalonga és una de les actrius del nostre pòdcast: ENTREVISTES BREUS AMB DONES EXCEPCIONALS, de Joan Yago. Aquesta meravellosa actriu va començar la seva carrera quan tenia devuit anys amb una companyia de teatre aficionat, i en els vint va estar quan va començar a treballar professionalment amb la companyia Estudi Zero Teatre. La seva formació passa per l’escola de Teatre Sans, i múltiples cursos d’interpretació, veu i cant. Ha participat en una gran quantitat d’actes teatrals, col·laborat en sèries i avui dia compta amb la seva pròpia empresa de locució: Locucioidoblatge.com.

Havies fet feina abans en un projecte com aquest?

Sí, com a intèrpret de veu he treballat en enregistraments corals d’aquestes característiques.

Com va ser la gravació a l’estudi de so?

Molt bé, hi havia molt bon ambient.

Coneixies amb anterioritat l’obra que vas interpretar?

No, no la coneixia.

Com ha estat treballar dirigida per en Salvador Oliva?

Un plaer, com sempre que hem col·laborat plegats.

Trobes que aquest projecte s’ha d’allargar en el temps? Per què?

Sí, m’encantaria, penso que és un projecte molt interessant i necessari.
M’agrada molt la ficció sonora i a n’aquest cas en concret, crec que a més és una bona eina per donar a conèixer obres de nous autors i autores de les Illes.
També penso que continuar seria molt útil i ajudaria a difondre les obres imprescindibles del teatre en català de les Illes.
Òbviament, perquè dinamitza el sector, des d’una altra vessant perquè ens trobem a una nova era on el format sonor està a l’alça i des de les Illes hem d’oferir contingut propi.
I per últim, com a oient, agraesc tenir l’oportunitat de poder escoltar bon teatre, per entretenir-me, per descobrir nous creadors, o per repassar les peces teatrals en català fetes a ca nostra.

Post anterior
Related Posts
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCA
No anàvem a ser menys, també usem cookies.    Configurar i més informació
Privacidad