OBRAS

Fònics

post-header

Presentem el projecte FÒNICS, un espai de podcats de dramatúrgia balear impulsat per la Direcció General de Cultura del Govern de les Illes Balears.

Dins del context de la pandèmia les arts escèniques s’han vist especialment vulnerables davant les limitacions de públic, i això ha afectat profundament el teixit de la indústria teatral de la nostra comunitat. El projecte FÒNICS neix amb la il·lusió de dirigir-se cap a dos sectors essencials per a aquesta indústria, en una doble direcció.

D’una banda, volem potenciar als autors i actors contemporanis donant-los un espai de treball en el qual es puguin relacionar amb el segon objectiu d’aquest podcast, el públic.

La Direcció General de Cultura aposta per mantenir la nostra cultura viva i oferir al públic l’accés al nostre talent perquè entre tots puguem superar més fàcilment aquesta situació de crisi de la qual estem sortint.

Per començar el projecte s’han triat dues obres, Electra de Llorenç Moyà i Gilabert, adaptada per Josep Pere Peyró i La Successió de Vicent Tur, adaptada per Salvador Oliva.

Se ha buscado un criterio en el que estén representados autores y autoras contemporáneos de las cuatro islas y en el que la figura de las mujeres, tanto jóvenes como veteranas, actrices y autoras esté mayormente presente.

Següent post
Related Posts
es_ESES
No anàvem a ser menys, també usem cookies.    Configurar i més informació
Privacitat