Fònics

post-header

Actriu, formada acadèmicament en l’institut del Teatre de Barcelona i a Berlín, amb la companyia de Teatre de carrer Theatre Fragile, i la companyia de teatre i arquitectura No Fourth Wall, així com amb l’English Theatre Berlin. Però per sobre de tot, formada en l’observació.
Resident en avions entre Barcelona i Mallorca, on ha treballat amb directors com Andrés Lima, Paco Azorín, Carlota Subirós, Oriol Broggi, Nies Jaume, Pep Tosar, Rafel Duran, Ferran Utzet, Jordi Oriol, Josep Maria Miró, Victoria Szpunberg, Pau Carrió, Jaime Pujol; a més de crear equip amb Joan Miquel Artigues i Toni Gomila.

Com autora:

Com ha estat la teva experiència de sentir la teva obra convertida en pòdcast?
Molt especial, perquè és una obra que vaig escriure ja fa anys i que ja no es feia, i ha suposat recuperar-la i a més per sempre. Ara ja la puc escoltar quan vulgui!

Com és el teu procés creatiu?
Normalment, a partir d’un tema que em mou, que m’interessa, que necessita dir… Començ a demanar, a fer entrevistes, a qüestionar, i amb el material llavors em tanco per triar sa millor fórmula per representar-los.

Quant de temps et va dur escriure aquesta obra?
És procés sencer, entre entrevistes i escriptura, crec que va dur entre dos i tres mesos

Segueixes qualque ritual a l’hora d’escriure?
No, i tant de bo el seguís! Així seria més ordenada i disciplinada, crec

Com a actriu:
Havies fet feina abans en un projecte com aquest?
No, sa veritat, i des de feia temps em feia ganes participar d’un pòdcast teatral perquè és un format que m’atreu molt.

Com va estar la gravació a l’estudi de so? Tens qualque anècdota?
Vaig poder fer feina amb actrius i amigues que apreciï molt, i a més escoltar-les i ser dirigides a damunt un text meu ho va fer molt especial.

Com ha estat treballar dirigida per en Salvador Oliva?
Molt fàcil. Va respectar molt, és el meu criteri i ses opinions que jo comentava damunt és el meu text, així que molt contenta. Tant de bo repetir!

Trobes que s’hauria de continuar amb aquest projecte?
Per descomptat. Sa ràdio, és pòdcast, és un mitjà preciós, i escoltar teatre mentre cuines, menes… em pareix molt acollidor i enriquidor.

Post anterior
Següent post
Related Posts
caCA
No anàvem a ser menys, també usem cookies.    Configurar i més informació
Privacidad